Nya funktioner/förbättringar

1. Marknadsvärdering – text som beskriver bedömningsskalan vid utskrift

2. Marknadsvärdering – nu med tomträtt, arrende, del av och andelsrätt

3. Lantbruk – nya objektstyper i listan: gård, åker, arrende

4. Lantmäteriet – möjlighet att beställa fristående kartor

5. Valuta – nu finns NOK som valbar valuta

6. Dokument - tydligare gränssnitt för knappar för ny paragraf

7. Dokument - knappen för att lägga till bevittningar har flyttats upp
  8. Faktura - val för att visa uppdragsID

Åtgärdade brister

1. Dokument – diverse småförbättringar
  2. Objektsbeskrivning i Mspecs - visar nu valuta och vem som ska betala överlåtelseavgift och pantsättningsavgift
  3. Objektsbeskrivning i Mspecs - lantbruk tar nu med byggnader
  4. Mobilversionen – knappar i rapporten fungerar nu
  5. Projekt – korrekt hantering av köpare och spekulanter
  6. Projekt och Filer – nytt gränssnitt som visar bättre hur långt olika filer är uppladdade
  7. Fakturor – diverse småfixar
  8. Rapport – summerar per objektstyp
  9. Uppdragskopiering – tar nu med dokument korrekt
  10. Bovision – överföringfix
  11. Kvitto – provision nu med korrekt momshantering
  12. Kvitton – diverse småfixar
  13. Kapitalvinstberäkning – textändring skattekostnad