1. Förbättrad dubblettsammanslagning av kontakter tex vi nytt LM-utdrag
  2. Dokument – bevittningar nu utan ort och datum

3. Fakturor – beskrivningen uppflyttat till fakturaposterna

4. Fakturor - nu med exkl. och inkl. moms för automatisk omräkning

5. Kvitton - nu med exkl. och inkl. moms för automatisk omräkning

6. Kvitto – "Välj mig"-knappen tillbaka

7. Lantmäteriutdrag – nu med autofyll mot LM för namn och adress

8. Lantmäteriutdrag – automatisk kategori på LM-filer
  9. Wordpress – budgivning visar nu status på budgivarens alias
  10. Projekt – egna mäklarjournalsuppgifter för bostadsrätter i nyproduktion
  11. Projekt – mäklarjournalen skrivs ut med både projektet och uppdragets poster
  12. Projekt – importera filer och bilder till en eller flera objekt

13. Kommersiella – utökade val för kopiering av objekt

14. Kontrakt - Om du har fler klientmedelskonton, kan du nu i kontraktsinformation, välja vilket klientmedelskonto som ska skrivas ut i §1 i köpekontraktet

15. Marknadsvärdering – utökad marknadsvärderingsutskrift enligt bankkrav
  16. Handläggare – fält för egen titel om inte rollen passar som beskrivning

17. Likvidavräkning - Utbetalningar av deponerad handpenning, numera med en kommentar vid utskrift

18. Marknad – skyltfönster, nu visas upp till två kommande visningar

19. Företag – firmatecknare, förtydligande om att addera signaturer för att det ska blir rätt på dokument

20. Fastighetsskatt – nu visar vi en hjälptext om värden (typkod och värdeår) saknas vilket gör att skatten inte kan beräknas
  21. Infoga egen snabblänk via företagsinställningar

22. Bilagan i dokumentet "Underlag för driftskostnader" (gällande lån som belastar fastigheten samt säljarens kontonummer för slutsumman) har nu flyttats till Intagsblanketten.

Åtgärdade brister:

1. Dokument – ort och datum med aktuell information
  2. Dokument – paragrafgrupp med vilken som är standardvalet
  3. Filer – åäö i filnamn hanteras nu korrekt
  4. Likvidavräkning – bankkontonummer på säljarens utskrift
  5. Uppdragets pristyp – rymmer nu fler tecken
  6. Kopiera uppdrag – information om hur många kopior som är kvar att göra
  7. Lantmäteriuppdrag – information om att förkortningar av typen S:t inte går att söka på
  8. Marknad skyltfönster – fel logga, ej kontorets, skrevs ut