För att maila ett dokument via din Mac-dator klickar du först på mail-ikonen längst upp till vänster.

Då öppnas ett mail-utskick och dokumentet ligger som en bifogad bilaga. Fyll i uppgifterna och klicka på skicka, då kommer det hamna som en nedladdad fil längst ner till vänster.

image

Dokumentet kommer då att ha sparats under hämtade filer.

image

Genom att dubbelklicka på filen så öppnas den i Outlook om du har det som standard.

image

Därefter klickar du på "Meddelande" längst upp i det vänstra hörnet och sedan "Omdirigera", då kommer du få in filen i en redigerbar vy och kan nu maila dokumentet.

image

image