I uppdateringen den 5/4 så har ändringar skett i Kommersiella fastigheter. Nedan ser du vilka förbättringar som gjorts:

1. Ny flik med Kommersiella inställningar i kontors och företagsinställningar

Kontorsinställningar

Företagsinställningar

I inställningarna kan du lägga till egna underkategorier för lokaler, bostäder och parkeringar:

2.  Ny hantering av fliken Parkeringsplatser (se texten i bilden nedan)

3. Ny flik med Sammanställning av hyresgästlistan, sammanställs antingen från hyresgästlistan eller manuell inmatning

4. Kostnader - inmatning av schabloner för drift och underhållskostnader

5. Kostnader - beräkning av fastighetsskatt.
    Om man klickar på den blå knappen "beräkna fastighetsskatt/avgift" så beräknas fastighetsskatten.
    Om du har lagt in "övriga intäkter, fastighetsskatt mm" i hyresgästlistan kan dessa summor hämtas med hjälp utav knappen "Uppdatera"

6. Cash flow kalkylen är uppdaterad med drift och underhållskostnader.

7. När du skriver ut cashflowkalkylen finns det 3 alternativ:

Viktigt! Fliken med parkeringsplatser ska bara användas för uppgifter som läggs ut på objektsbeskrivningar. De uppgifter som tidigare använts för att beräkna intäkter på parkeringsplatser har flyttats till hyresgästlistan. OBS!