Under dokumentfliken kan man lägga till och redigera dokument.

För att lägga till ett nytt dokument, klicka på den blåa knappen "Lägg till dokument".

I sökfältet kan du söka efter önskat dokument och lägga till det genom att klicka på den grå knappen "Lägg till dokument".

När du sedan stänger rutan så ligger dokumenten i en lista där du har översikt över alla tillagda. Här kan du sedan välja att påbörja din redigering av dokument.

För att redigera ett dokument klickar du på rubriken, alternativt på kugghjulet längst ut till höger.

Önskar du skriva ut/e-posta fler dokument samtidigt behöver du bocka i de önskade dokumenten och klicka på knappen "Multiutskrift/E-post".

När du öppnar ett dokument kommer du direkt till redigeringsvyn.

För att flytta på en paragraf använder du pilarna längst ut till vänster, genom att klicka, drag och släpp där du önskar ha paragrafen i dokumentet.

För att skriva in fritext kan du ställa muspekaren direkt i dokumentet och börja skriva. ( Gäller när det är en vik bakgrund ).

De gula fälten är variabler som hämtar information från objektet, dessa fält är låsta.

För att ändra text i variabeln klickar man inom det gula fältet i dokumentet för att öppna sidomenyn till höger. Där kan du sedan klicka på exempelvis ena säljaren och  ändra informationen.

Om du ändrar/skriver in information här så ändras det även på själva objektet.

Där det finns blå streckade vertikala linjer döljer sig flera alternativ i paragrafen. Klicka på den lilla boxen framför texten för att öppna sidomenyn och gå sedan med pilarna till höger eller vänster för att se de olika alternativen.

För att infoga en ny paragraf i ditt dokument behöver du klicka på verktygs-symbolen uppe i högra hörnet.

I sidomenyn som öppnas till höger klickar du på "Infoga ny paragraf", drar den till dokumentet och släpp den där du önskar ha den tomma raden.

Önskar du infoga en sidbrytning är det samma tillvägagångssätt fast du klickar istället på "Infoga sidbrytning", drar och släpper där du önskar ha sidbrytningen.