1. Dokument - gamla dokumentmodulen nedstängd
  2. Småhus - ny flik "Taxeringsvärden" - ändrat sätt att redovisa typkod, taxvärden och beräkning av fastighetsskatt
  3. Provision - stöd för inmatning av både exkl. och inkl. moms

4. Fakturalista - nu visas fakturans totalt ex moms

5. Projekt - egen mäklarjournal för bostadsrätter kopplade till ett projekt
  6. Lån - visar upp till två säljaren som låntagare

7. Bostadsrätt - fler val på inre reparationsfond
  8. Mspecs stödjer webbläsare: Chrome, Safari, Edge
  9. "Utbetalning av deponerad handpenning" - visar upp beräkning av handpenning minus utbetalningar
  10. Mspecs WP hemsida - möjligt att gömma till salu och copyright
  11. Faktura - nu skrivs den enbart ut som pdf
  12. Företag till salu - nu finns objektsbeskrivning i Mspecs och på standardhemsidan
  13. Hemnet - visar antal dagar uppdraget varit avpublicerat

Åtgärdade brister:

1. Dokumentvariabel - provison exkl moms åtgärdad
  2. Lantmäteriet - ombyggt för nya LM-APIet
  3. Kommersiella - underkategori "Bostad" som standard
  4. Objektsbeskrivning - omgjord med fokus på adressen som titel
  5. Lantmäteriutdrag - ändrad layout för folkbokfört namn
  6. SMS på dokumentmenyn - visar alla SMS kopplade till uppdraget
  7. Marknadsvärdering - Handläggares namn försvann när man laddar om sidan, åtgärdad
  8. Kvitton - fel momssats på html-utskrift
  9. Objektsbeskrivning - boendekalkyl saknades på pdf-utskrift