Steg 1 - Publicera projektet på hemsidan:

Klicka på Projektbeskrivning i den övre menyn och efter det på Publicera i vänstermenyn och gå sedan vidare in i fliken Publicera:

Klicka på knappen "uppdatera hemsidan" för att publicera projektet (med eller utan objekt).
Har du redan objekt som du vill ska visas i projektbeskrivningen på hemsidan så kan du bocka i rutan ute till höger i listan med objekt.  Klicka sedan på knappen "uppdatera hemsidan" och "publicera projekt och valda objekt".

OBS: om du vill publicera projektbeskrivningen på Hemnet måste du ha objekt publicerade i projektet på hemsidan först.

Vill du ta bort objekt som du publicerat i projektet från hemsidan behöver du bocka i ute till höger på de objekt du vill avpublicera.

Klicka sedan på knappen "avpublicera på hemsida" och välj "avpublicera valda objekt i projektet".

Steg 2 - Publicera projektet på Hemnet:

Klicka på knappen "Hemnet" och gå igenom flikarna i formuläret.
De objekt som du publicerat i projektet på hemsidan kommer att följa med till Hemnet. Det går inte att endast publicera projektet utan objekt på Hemnet.

Hemnet - Grunddata:

Fyll i de röda fälten för att kunna publicera.

Hemnet - Fastighetsinformation:

Här kan du välja vilken säljande beskrivning du önskar visa i annonsen på Hemnet.

Hemnet - Bostäder:

Om du har publicerat objekt/bostäder på hemsidan får du upp dom listan. Dom kommer även att publiceras på Hemnet.

Klicka på knappen "publicera" nere till höger i formuläret för att skicka annonsen till Hemnet.