Börja med att klicka på avataren uppe i högra hörnet i Mspecs och sedan på "Företagsinställningar" i menyn.

Skrolla sedan ner till fliken Leverantörstjänster och produkter. Klicka på "Lägg till" för att lägga in en er tjänst:

1. Namnge er tjänst.
  2. Beskriv tjänsten.
  3. Lägg in kostnad.
  4. Bockas i om tjänsten endast ska visas för användare i den egna licensen.
  5. a) Fristående - då öppnas tjänsten i ny flik i webbläsare.
    b) Inramad - tjänsten öppnas inramad i Mspecs.
    c) För att få in beställningen via mail. Måste delkonfigureras av Mspecs tekniker.
  6. URL till er webservice för beställa tjänsten.
  7. URL till er webservice för att ändra/kontrollera status på beställd tjänst.
  8. URL till information om leverantörens tjänst.
Klicka sedan på "lägg till" för att skapa tjänsten.