Om ni vill skicka SMS från Mspecs med ert egna mobilnummer som avsändare, istället för "Mspecs systemnummer", behöver ni lägga till ert SMS-nummer i "Mina inställningar".

1. Börja med att klicka uppe i högra hörnet på ert namn.

2. Gå vidare till "Mina inställningar" i menyn.

3. Klicka på ert namn under fliken "Hantera profil".

4. Gå till fliken "SMS-nummer" i den övre menyraden i dina inställningar.

5. Klicka på "Lägg till",

6. Skriv där in ert mobilnummer.

7. När ni klickat på "lägg till" får ni ett bekräftelse-SMS med en kod.

8. Lägg till koden och klicka på "Bekräfta".

9. När koden är inskriven kommer numret att visas med en grön status. Ett startdatum och ett slutdatum kommer att visas.

Bra att veta

-Om man vill ha en automatiserad budgivning behöver ni använda er av Mspecs systemnummer i budgivningen. Men ni kan ha ert egna mobilnummer inlagt under er profil för att kunna använda er av ert egna mobilnummer vid andra funktioner än i budgivningen.

-Ett år efter ni lagt in ert egna mobilnummer så behöver ni bekräfta att numret fortfarande är aktuellt. Det gör ni genom att klicka på kugghjulet längst ute till höger, sen "bekräfta igen".