Om ni vill skicka SMS från Mspecs med ert egna mobilnummer som avsändare, istället för "Mspecs systemnummer", behöver ni lägga till ert SMS-nummer i "Mina inställningar".

1. Börja med att klicka uppe i högra hörnet på ert namn.

2. Gå vidare till "Mina inställningar" i menyn.

3. Klicka på ert namn under fliken "Hantera profil".

4. Gå till fliken "SMS-nummer" i den övre menyraden i dina inställningar.

5. Klicka på "Lägg till",

6. Skriv där in ert mobilnummer.

7. När ni klickat på "lägg till" får ni ett bekräftelse-SMS med en kod.

8. Lägg till koden och klicka på "Bekräfta".

Bra att veta

Om man vill ha en automatiserad budgivning behöver ni använda er av Mspecs systemnummer i budgivningen. Men ni kan ha ert egna mobilnummer inlagt under er profil för att kunna använda er av ert egna mobilnummer vid andra funktioner än i budgivningen.