Inställningar

1.  Klicka uppe i högra hörnet och gå till "Mina inställningar":

2. Klicka på ditt namn under fliken "Hantera profil".
  3. Gå till "Sms nummer" i den övre menyraden i din användarinformation.
  4. Klicka på "lägg till".
  5. Skriv in ditt mobilnummer.
  6. När du klickat på lägg till får du ett bekräftelse-SMS med en kod.

Systemet kan SMS:a med ditt mobilnummer som avsändare vilket gör att mottagaren sedan kan svara och du får svaret till din mobil. Om du inte vill använda den möjligheten kan du som idag fortsätta med systemets nummer.