Gå först till Marknad - Marknad, och bocka i dessa rutor för godkännande:

Gå sedan till Marknad (i vänstermenyn) - Publicera och Hemnet.

Klicka på Avpublicera

Det spelar ingen roll vilket Status objektet har i Hemnet-rutan, den avpubliceras ändå. Sedan kan du gå till Slutpris i vänstermenyn och bocka i visa slutpris publikt om det ska synas utåt och välj sedan "Uppdatera slutpris på Hemnet" som finns nere i det högra hörnet.